4 saveta da intimna masaža bude nezaboravna

intimna masaža
Da bi intimna masaža bila uspešna i opuštajuća, bitno je znati pripremiti se za ovu vrstu masaže jer je priprema najbitnija. Sitnice mogu pokvariti ugođaj i samim tim narušiti koncepciju masaže ukoliko se ne prate neki osnovni saveti da bi senzualna masaža bila uspeša.

4 saveta i šta morate znati kada je intimna masaža u pitanju?

Kod intimne masaže, higijena je veoma bitna

Važno je da oba učesnika u masaži budu čisti jer je higijena bitna kako van stola za masažu tako i na njemu. Kako bi se higijena održavala na visokom nivou, masaži uvek prethodi tuširanje koje je opciono kao i nakon masaže ukoliko ne želite da vam ulje dospe na odeću u kojoj ste došli. Da bi iskustvo bilo što senzualnije važno je da se oboje osećate udobno, čisto i sveže. Najviše treba da obratite pažnju na ruke jer pre nego što započnete masažu važno je da vam ruke budu čiste i nokti kratki i uredni. Obavezno je pranje ruku pre i posle erotske masaze.

Pročitajte : Šta je Nuru masaža?

Intimna atmosfera

Učinite prostor za masažu udobnim i privlačnim. Bilo da masirate nekoga na profesionalnom stolu za masažu ili na nekoj drugoj površini važno je da se osoba koju masirate oseća maksimalno udobno. Pobrinite se da u sobi bude dovoljno toplo da osobi koju masirate ne bude hladno i da može skinuti odeću sa sebe. Pobrinite se da peškiri budu na kojima će osoba ležati ili kojima će se ogrnuti budu čisti i sveži. Upalite sveće ili mirišljave štapiće da bi u sobi bio poseban relaksirajući ambijent. Uobičajeni rekviziti pri masažama su vruće kamenje, povez za oči, razni valjci, neizosetavna ulja i sl.,ali ponekada je bolje stvari odraditi na što jednostavniji način. Neka nežna, opuštajuća muzika je sjajan dodatak da bi intimna masaža dobila na potpunom ugođaju .

Ne štedite ulje za masažu

Koristite dovoljnu količinu ulja za masažu. Iako je moguće pružiti dobru masažu bez ikakvog ulja, dodavanjem ulja erotska masaza postaje duplo bolja. Mnogo je komfornije i senzualnije koristiti prirodna ulja dok pružate masažu. Komercijalna ulja za masažu su najčešće prepuna raznih mirisnih dodataka koja smetaju nekim ljudima, izazivaju iritacije na koži ili alergije, tako da je važno pitati osobu koju masirate koju vrstu ulja preferira. Ne morate kupovati ulja koja su specijalno napravljena za masažu. Iako vam može zvučati čudno vi možete kod kuće napraviti ulje za masažu. Maslinovo ulje je odlično, hidrira i neguje kožu, kao i kokosovo ulje koje ne samo što je hidrirajuće već i miriše fantastično.

Intimna masaža služi za maksimalno opuštanje

Pitajte osobu koju masirate da li žele da razgovarate sa njima dok ih masirate. U intimnoj masaži nije najvažnije kako koristite vaše ruke nego kako komunicirate sa osobom koju masirate. Važno je da razgovarate o onome šta joj prija. To ne znači da trebate od masaže napraviti intervju, nekada po zvucima koje ispušta ili pokretima mišića na licu (grčenje, osmeh, opuštenost vilice i sl.) možete da zakljućite da li uživa u masaži ili radite nešto pogrešno. Naravno da je u redu ukoliko osoba koju masirate ne želi da se tišina prekida razgovorom, već preferira da se u potpunosti prepusti uživanju svim čulima. Ispoštujte njihovu želju i dopustite im da se u potpunosti stope sa atmosferom i dostignu vrhunac relaksacije bez i jedne reči. Nekada je dobro prepustiti se tihoj, senzualnoj muzici i mirisnim svećama, a razgovore ostaviti van prostorije u kojoj se masira.

Vaše ime
Email
Vaš komentar
© 2018 Erotska Masaza