Često postavljena pitanja i odgovori

Imate pitanja? Pročitajte najčešće postavljena pitanja ali i odgovore, vezano za sajt Erotska Masaza. U slučaju da ne možete da pronađete odgovor, možete poslati mail na info@erotskamasaza.net

Šta je sajt Erotska Masaza  i za šta služi?

Kao što i samo ime sajta kaže, ovaj sajt postoji da bi dame koje pružaju usluge erotskih masaža mogle biti ocenjene, komentarisane i ako je potrebno, kritikovane kako bi maserke popravile kvalitet svojih usluga. Pored toga, na ovom sajtu se mogu pronaći saveti za prve korisnike erotske masaže, interesantne tekstove, pogledati video klipove o raznim vrstama erotskih masaža, kako intimnih, tako i tantra masaža.

Cilj ovog sajta je da sa iskrenim komentarima i iskustvima članova,  učini što poštenijim ove vrste usluga, sakupljajući informacije o maserkama koje pružaju erotske masaže.

Ako želite da pronađete kvalitetnu masažu, a samim tim ušparate Vaše vreme i novac, na pravom ste mestu. Dobrodošli na sajt Erotska Masaza!

A ko smo mi?

Mi, članovi ovog sajta, smo osobe koje vredno i naporno rade za svoj novac, nemaju vremena za gubljenje i koji žele da se opuste i uživaju u kvalitetnoj erotskoj masaži, s vremena na vreme.

Iskreno verujemo da je sajt Erotska Masaza od velike vrednosti za ljude koji uživaju u erotskim masažama, jer se trudimo da ove vrste usluga koje pružaju maserke, učinimo iskrenim, poštenim, sigurnim i korektnim. Dok se ovaj sajt za erotske masaže nije pojavio, pronaći kvalitetnu i kompletnu uslugu, nekad je mogao predstavljati pravi posao: prelistavanje besplatnih i džabe oglasa na internetu sa ili bez slika ili po novinama, sa malo ili bez informacija, vožnja do maserke, i kada otvorite vrata, očekuje Vas neko ko nije ni sličan opisu… Da, situacija nam je dobro poznata…

Ako obećana usluga nije ispunjena, ili ako ste uživali u masaži, kako bi ste preporučili damu ili podelili svoje mišljene sa drugim članovima da je usluga vredna ili ne Vašeg vremena i novca?

Sad možete znati šta Vas očekuje od maserki, pre nego što potrošite vreme i verovatno, ne lako zarađen novac.

Ko komentariše i piše iskustva?

Ocene, komentari, mišljenja, pohvale ali i kritike, dolaze od Vas, koji koristite usluge erotskih masaža i registrovani ste na ovom sajtu. Ako komentar ispunjava naše standarde, biće objavljen.

Svaki komentar koji je sumnjiv ili verujemo da je lažan, biće uklonjen, a član blokiran.

Molimo Vas da se pročitate kako napisati pravilno iskustvo i dati ocenu.

Kako su diskrecija i privatnost zagarantovani?

Sigurnost, privatnost i diskrecija članova, su glavna briga ovog sajta. Uplaćivanje članarine obrađuje provajder (trenutno je besplatno) i  100% je anonimno i diskretno, jer sprečava sakupljanje i pristup ličnim podacima naših članova. Takođe, preporučujemo Vam da otvorite besplatno email nalog kod provajdera kao što su Gmail ili Hotmail, tako da bilo kakav email koji možda sadrži senzitivne informacije, ne završi u Vašem ličnom inboksu.

Pročitajte više o politici privatnosti i uslovima korišćenja sajta.

U čemu je „caka“?

Kako bi ovaj sajt održao kvalitet, stekao poverenje i bio pouzdan izvor informacija, potrebna nam je Vaša pomoć. Ako ostavite dva ili više komentara u toku jednog meseca, bićete nagrađeni sa mesec dana VIP članarinom. Ako se ipak odlučite da ne ostavljate komentar i podelite Vaša iskustva sa drugim članovima, možete postati VIP član po veoma pristupačnoj ceni. U oba slučaja, imate kompletan pristup sajtu i svim informacija. Dakle, „caka“ ne postoji – prosto i jednostavno.

Kako će se uplata za članarinu prikazati na kreditnoj kartici ili na listi bankovnog računa?

Uplata je 100% diskretna i ni u jednom slučaju, povezana sa sajtom ili imenom. Uplata moze izledati kao (pripreme u toku).

Da li je ovaj sajt nastao zato što su neki korisnici usluga besni zbog lošeg kvaliteta usluga i kako bi se na neki način „osvetili“?

Ne, mi verujemo da mišljenja treba da budu subjektivna, razumemo da svako ima drugačiji ukus i da dame ne mogu da pruže isti kvalitet usluga, svaki put. Zato su broj komentara neograničeni, jer želimo da ovaj sajt bude pravi pokazatelj kvaliteta usluga.

Da li će svaki komentar i iskustvo biti objavljeno?

Ne, ali svako ima pravo da napiše svoj komentar i podeli iskustvo sa drugima. Postoji nekoliko kriterijuma kako komentar treba da izgleda i šta da sadrži od informacija, a da bi povećali šanse da Vaš komentar bude odobren, molimo Vas da pogledate uputstvo kako napisati pravilno komentar i iskustvo. U većini slučajeva, komentari od čestih i aktivnih članova su odmah prihvaćeni.

Maserke koje su registrovane na ovom sajtu, ne mogu da komentarišu, ni sebe ni druge ko pruža ove usluge. Zato vas molimo dame, da ne pokušavate da prevarite sistem, jer će isti otkriti da je pokušaj prevare i manipulacije u pitanju. Ako ipak, uspete to, a mi otkrijemo da je komentar lažan ili manipulisan na neki način, bićete uklonjeni sa sajta i svaki novi pokušaj registracije, biće odbijen, što može veoma negativno uticati na vaše poslovanje i staviti Vas na listu maserki koje se ne preporučuju.

Sviđa mi se komentar koji sam dobila, šta mogu sa njim?

Treba da budete ponosni jer to znači da ste nekoga učinili srećnim, a samim tim i povećali šanse da Vas kontaktiraju drugi članovi kada znaju šta ih očekuje. Ako imate svoj web sajt ili oglas na drugoj stranici, predlažemo Vam da postavite direktan link od Vašeg profila, kako bi potencijalni klijent mogao da pročita komentare o Vama i da Vam napiše još jedan u nizu pozitivnih komentara. Osim toga, ostvarujete pravo na besplatan sponzorisan oglas ako su članovi ovog sajta, zadovoljni sa Vašom uslugom!

A šta ako mi se ne sviđa komentar koji sam dobila?

Komentari na ovom sajtu su subjektivna mišljenja  članova; neko može imati pozitivno, neko negativno iskustvo. Ako bi uklonili svaki negativan komentar, od kakve bi vrednosti onda bio ovaj sajt?

Ipak, ako smatrate da je komentar netačan, nije fer ili je lažan, pošaljite nam mail kako bi videli o čemu se radi.

© 2018 Erotska Masaza