Moje prvo tantra masaža iskustvo

tantra masaza iskustvo

Moje prvo tantra masaža iskustvo sa bilo je 2012 godine i to sasvim „slučajno“, dok sam živeo na jednom egzotičnom ostrvu… Bila je to subota, probudio sam se, napolju je kao i skoro uvek bilo sunčano i taj dan nisam radio. Kako je kao i obično cela radna nedelja na poslu bila stresna i naporna, odlučio sam da se nagradim jednom zasluženom relaks masažom koje sam inače praktikovao s vremena na vreme, kako bih se malo opustio i povratio energiju.

Listajući lične oglase maserki, naišao sam na jedan mali oglas za masažu koji je zvučao dosta drugačije od drugih ponuda za opuštajuće masaže i koji mi je odmah privukao pažnju : „Opustite se kao nikada pre. Spojite vaše telo i um. Doživite nešto što niste do sad…“ . Pošto sam po prirodi radoznao, pogotovu kada imate 28 godina, i volim da probam nove stvari, uzeo sam telefon u ruke i istog momenta okrenuo broj.

Sa druge strane telefona, Nastavite da čitate

Koje sve senzualne masaže postoje?

senzualne masaže
Senzualne masaže su vekovima poznate ljudima i još u srednjem veku su masaže orijentisane na seks bile „prepisivane“ kao lekovite i učinkovite terapije protiv depresije i histerije, i to uglavnom ženama. Godinama su se razvijale različite maserske tehnike, te tako danas imamo nekoliko vrsta senzualnih masaža, u zavisnosti od tehnike, rekvizita, granica intimnosti i načina izvođenja masaže.
Nastavite da čitate

4 saveta da intimna masaža bude nezaboravna

intimna masaža
Da bi intimna masaža bila uspešna i opuštajuća, bitno je znati pripremiti se za ovu vrstu masaže jer je priprema najbitnija. Sitnice mogu pokvariti ugođaj i samim tim narušiti koncepciju masaže ukoliko se ne prate neki osnovni saveti da bi senzualna masaža bila uspeša.

4 saveta i šta morate znati kada je intimna masaža u pitanju?

Nastavite da čitate

Nuru masaža i 5 razloga zašto je dobra za Vas i zdravlje

nuru-masaza-main
Čuli ste negde da postoji Nuru masaža ali niste sigurni šta je to? Sigurni smo da bi vam se svidela takva vrsta masaže i ovde ćemo vam navesti i razloge zašto je preporučujemo.

Nastavite da čitate

Šta je tantrička odnosno tantra masaža i za šta je dobra?

tantricka-masaza-main
Tantrička ili tantra masaža postoji već neverovatnih 7000 godina. Ova senzualna masaža potiče sa istoka, tačnije iz Indije i veruje se da je nastala pre Hinduizma i Budizma i da je uticala na obe religije.

Oni koji praktikuju Tantru nazivaju se tantričari/tantrici i smatraju da je umetnost (muzika, likovna umetnost, pa i masaža kao umetnički postupak) put ka duhovnom prosvetljenju. Tantra masaža je fantastična i senzualna, intimna masaža koja akumulira seksualnu energiju i pretapa je u oslobađajući mir bez tenzije. Tantričkom masažom se dostiže vrhunac, kako seksualni tako i duhovni jer se putem ove masaže telo i um dovode u savršeno sinhronizovan odnos koji pobuđuje sva čula i otvara vrata u potpuno novi svet užitaka.

Nastavite da čitate

7 koristi erotske masaže i kako se pripremiti

erotske masaže
Erotske masaže su odličan način da se opustite i da probudite sva svoja čula. Masaža sama po sebi je slavljenje tela kao hrama uživanja, ona će vas odvesti u svet relaksacije i nadražaja o kakvim niste sanjali. Senzualne masaže mogu osloboditi vašu potisnutu erotsku energiju i osloboditi vaše unutrašnje biće.

Nastavite da čitate

Kako se izvodi erotska masaza i šta očekivati + video

kako se izvodi erotska masaza
Erotska masaza je vekovima poznata ljudima zbog izuzetno povoljnog uticaja kako na zdravlje čoveka, tako i na njegovu psihu. Erotskom, senzualnom, nuru masažom ili intimnom masažom se naziva korišćenje maserskih tehnika na erogenim zonama druge osobe u cilju seksualnog pobuđivanja i dostizanja seksualnog vrhunca. Najčešće stimulisane regije kod žena su grudi i pubična regija, dok je to kod muškaraca genitalna regija.

Nastavite da čitate

© 2018 Erotska Masaza