Zašto se registrovati kao korisnik

Drago nam je da ste došli na sajt www.erotskamasaza.net i verujemo da će i Vama biti od koristi. Ako postanete korisnik, ovaj sajt Vam omogućava da vidite ocene, pročitate iskustva, odnosno komentare drugih članova o njihovim masažama i maserka, kao i da vam olakša u pronaženju dame koja pruža kvalitetne usluge erotske masaže.

Osim toga, cilj ovog sajta je da „industriju za odrasle“ učini sigurnijom, iskrenijom i poštenijom.

Da bi postali korisnik ovog sajta, potrebna je besplatna, kratka i anonimna registracija, ali ako želite pristup svim informacijama i funkcijama ovog sajta, sigurno ćete hteti da postanete VIP član. Osim što Vam VIP članarina može ušparati vreme i novac u pronalaženju masaže, takođe omogućavate nastavak i rad ovog sajta.

U redu, šta dobijam ako postanem VIP član?

  1. Kompletan pristup sajtu, informacijama, privatnim slikama, detaljima dama koje pružaju usluge erotske masaže, kao i mnogo više
  2. Detaljnu pretragu. Pronađite erotsku, tantra, nuru i ostale senzualne masaže, po Vašim zadatim kriterijumima
  3. Mogućnost da pošaljete direktnu poruku maserki. Imate pitanje u vezi iskustva napisanog na njenoj stranici, želite da saznate nešto više o uslugama? VIP članovi imaju pristup direktnim i privatnim porukama
  4. Pristup najbolje ocenjenim maserkama
  5. Mogućnost dodavanja maserki u listu omiljenih i Vama proverenih, za lakši i brži pristup

 

A koliko košta članarina?

Registracija je potpuno besplatna i anonimna i sve što treba je da se registrujete ovde.  Nakon što je Vaš nalog kreiran i aktiviran, Vi postajete korisnik, a ponudićemo Vam 2 načina da postanete VIP član i tako osigurate kompletan pristup sajtu :

  1. Jedan od načina da postanete VIP član je da se registrujete besplatno i vaše informacije o maserkama podelite sa drugim korisnicima sajta, u vidu komentara i ocene. Nakon Vašeg drugog iskustva odnosno komentara (Kako oceniti i napisati pravilno komentar), dobijate VIP članarinu i kompletan pristup sajtu na 30 dana. Osim toga, ako imate interesantnu priču za naš blog, Vaš svaki drugi tekst koji se objavi na blogu, donosi Vam 30 dana VIP članarine.
  2. Ako želite da platite VIP članarinu i time pokrijete troškove održavanja ovog sajta, nemamo ništa protiv da prihvatimo Vašu uplatu, koja je 100% anonimna, diskretna i nikako povezana sa imenom ovog sajta. Cena mesečne članarine iznosi manje od cene jedne prosečne erotske masaže od pola sata, dok cena godišnje članarine iznosi samo koliko i sat vremena, kvalitetne erotske masaže. Takođe, nudimo mogućnost članarine od 3, odnosno 6 meseci.

 

Cene članarine:

Uskoro!

© 2018 Erotska Masaza