O nama

O nama – Sajt Erotska Masaza je nastao iz prostih razloga: Vreme, koga danas nemamo puno i novac koji teško zarađujemo, ne želimo da trošimo na nekoga ko nije ispunio svoje obećanje. Takođe, Erotska Masaza sajt posvećujemo damama koje stvarno uživaju u svom poslu i koje čine da se za vreme provedeno sa njima, osećamo specijalnim.

Da bi održali kvalitet i autoritet ovog sajta, kao i da bi se generalno podigao kvalitet samih usluga koje pružaju maserke, potrebna nam je Vaša pomoć od vas koji tražite oglase za erotske masaže na internetu i koristite ove usluge.

Ukoliko maserka nije registrovana na sajtu Erotska Masaza, a stupili ste u kontakt sa njom preko novina ili drugih oglasa, to može da znači dve stvari :

  1. Maserka nije čula za ovaj sajt (preporučujemo Vam da je obavestite). Samim tim možete, ostvarujete mogućnost za besplatnu VIP članarinu od 30 dana. Sve što nam je potrebno je da se javite preko kontakt formulara.
  2. Usluge koje pruža ne bi dobile prelaznu ocenu i pozitivan komentar

Vi odlučujete o kvalitetu masaža

Nakon Vaše završene erotske masaže, preporučujemo Vam da se registrujete ili ulogujete, i napišete Vaše iskustvo sa ocenom.

Takođe, kada želite da pronađete novu masažu, savetujemo Vam da uvek proverite lični oglas maserke, ocene, iskustva i komentare drugih članova.

Portal Erotska Masaza ne naplaćuje članarinu svojim vernim i lojalnim članovima koji, zahvaljujući njihovim komentarima i aktivnostima, podižu kvalitet usluga erotske masaže.

Ako se ipak odlučite da ne ostavite komentar kakva je bila Vaša erotska masaža, spremili smo za Vas VIP članarinu po veoma niskim cenama, kako bi vi podržali i kako bi ovaj sajt nastao da radi, na zadovoljstvo svih članova i maserki, sa ovog sajta.

Da bi održali kvalitet i poverenje, članarina za dame je 100% besplatna. Ipak, dame koje su nove, a veruju u svoj kvalitet i žele da se istaknu na sajtu kako bi stekle reputaciju na sajtu što pre, mogu investirati u istaknuti ili sponzorisani oglas.

Verifikacijom oglasa maserke, koja potvrđuje da je oglas i slika realna, maserka dobija na verodostojnosti oglasa a samim tim i ostvaruje pravo na mesec dana besplatnog sponzorisanog i istaknutog oglasa.

© 2018 Erotska Masaza