7 koristi erotske masaže i kako se pripremiti

erotske masaže
Erotske masaže su odličan način da se opustite i da probudite sva svoja čula. Masaža sama po sebi je slavljenje tela kao hrama uživanja, ona će vas odvesti u svet relaksacije i nadražaja o kakvim niste sanjali. Senzualne masaže mogu osloboditi vašu potisnutu erotsku energiju i osloboditi vaše unutrašnje biće.

Koje su koristi erotske masaže?

 

  1. Erotska masaza budi sva čula i ima moć isceljenja celog tela
  2. U toku intimne masaže otkrivate zadovoljstvo na nov i kreativan način
  3. Ukoliko postoji kontakt očima, veza između dvoje će biti posebno produbljena i intimnija, disanje se usklađuje sa pokretima i omogućava vam izuzetno iskustvo u dvoje
  4. Erotska masaža otvara puteve za povezivanje onoga ko prima masažu i onoga ko je pruža
  5. Orgazam je mnogostruko intezivniji jer se disanje, zvuk i pokret usklađuju
  6. Zahvaljujući senzualnoj masaži, vaš um i telo postaju jedno i možete u potpunosti da se prepustite užitku
  7. Intimna masaža je najbolji način da se oslobodite stresa

Ambijent

Erotska masaža se odvija u romantičnom ambijentu, sa prigušenim svetlom sveća i senzualnom muzikom. Zašto je ambijent bitan? Odgovarajući ambijent je najbitnija stvar, jer niko ne može da se opusti u bučnoj sobi sa prejakim svetlom. Intimna masaža ima cilj da probudi sva vaša čula i zahvaljujući tihoj muzici, odgovarajućem svetlu i mirišljavim uljima, vaše telo i um se mogu u potpunosti prepustiti toploj plimi zadovoljstva.

Nađite mir

Veoma je bitno da ste potpuno opušteni pre masaže. Pokušajte da zaboravite na sve probleme, na prošlost koja vas možda muči ili na neizvesnu budućnost. Ovo je vaš sat mira, potpune predanosti uživanju i relaksaciji. Masaža neće uspeti ukoliko vaš um nije smiren.

Uradite vežbu disanja pre erotske masaže

Najbolji način da umirite nemiran um je vežba disanja. Udahnite duboko na nos, ispunjavajući stomak vazduhom, poput balona. Zadržite dah na nekoliko sekundi i izdahnite glasno na usta, potiskujući vazduh iz stomaka. Zamislite vazduh koji udišete u nekoj smirujućoj boji, npr. svetlo plavoj, a vazduh koji izdišete u tamnijoj boji koja simboliše nemir, npr. crna ili siva. Ova vizualizacija će vam pomoći da očistite um od negativnih misli koje vas muče, i pomoći će vam da se u potpunosti posvetite i uživate u erotskoj masaži.

Zatvorite oči

Nauka je dokazala da kada nam je jedno čulo na neki način ometeno, druga čula nam se izoštravaju. Zato je najbolje da u toku masaže držite oči zatvorene, jer ćete na taj način moći da se fokusirate na dodir, na toplinu ruke osobe koja vas masira, na muziku, na mirise i sl. Ovo će vas prebaciti u potpuno novu dimenziju uživanja.

Opustite mišiće

Tokom senzualne masaže morate biti potpuno relaksirani. Da biste to učinili, dišite duboko i usporeno kako biste smirili misli i opustili mišiće. Nemojte biti zgrčeni jer će vas dodiri verovatno boleti ili ih nećete u potpunosti osetiti. Preporučljivo je da se malo istegnete pre masaže i da kružite glavom kako biste uklonili napetost iz vrata.

Zatvorite oči i prepustite se magiji dodira. Zakoračite u potpuno drugu realnost koja će vam pružiti novu energiju, otkloniće stres i poboljšati fokus.

Vaše ime
Email
Vaš komentar
© 2018 Erotska Masaza