Kako oceniti maserku i napisati iskustvo?

Da bi mogli postaviti Vaš komentar i podeliti ga sa drugim članovima ovog sajta, molimo Vas da se upoznate sa pravilima sajta Erotska Masaza, kako oceniti maserku i pravilno napisati iskustvo.

Potrebno je da se prvo besplatno registrujete ovde i aktivirate nalog. Nalog Vam je potreban da bi mogli ostvariti pravo na besplatnu VIP članarinu ali i da drugi ne bi mogli komentarisati u Vaše ime. Vaše korisničko ime takođe štiti privatnost kao i reputaciju.

Kako komentar/iskustvo treba da izgleda?

Kada ostavljate komentar, odnosno Vaše iskustvo sa maserkom, molimo Vas budete što je više fer i moguće korektni, iskreni i objektivni – dame koje pružaju usluge erotske masaže, žive od toga.

Komentari koji su uvredljivi, bez osnove za kritiku, nepotpuni, smatraju se lažnim ili koji sadrže pogrdna i uvredljiva imena ili bilo koji drugi komentar koji nije politički korektan i koji može da povredi nečija osećanja, neće biti odobren.

Kako pravilno oceniti maserku?

Ocene se kreću od 1 do 5 zvezdica, i molimo Vas da ocena bude u rangu sa komentarom. Da bi pravilno ocenili usluge, pratite sledeće kriterijime :

 

  • 1 zvezdica znači – veoma loša usluga, ambijent
  • 2 zvezdice znači – prelazna ocena
  • 3 zvezdice znači – prosečno, može i bolje
  • 4 zvezdice znači – dobra, kompletna usluga
  • 5 zvezdica znači – retko dobra i kompletna usluga

 

Saloni koji pružaju usluge erotske masaže, takođe se mogu pronaći na ovom sajtu, ali komentari se ne računaju za VIP članarinu, jer saloni plaćaju za svoje usluge na ovom sajtu.

Ako ste već dali komentar istoj maserki, možete komentarisati opet, ali pod uslovom da je drugačiji od prethodnog i da iskustvo nije starije od mesec dana, jer iako je taj period kratak, dosta se moglo promeniti. Komentarisanje iste maserke, ne računa se u besplatno produživanje VIP članarine u trajanju od 15 dana, ako je je Vaš prethodni komentar ostavljen poslednjih 30 dana.

Komentari ne mogu i ne smeju biti postavljeni od strane maserki koje pružaju usluge erotskih masaža ili od bilo kog drugog ko može biti direktno povezan ( muž, brat, cimer, koleginica…) Takođe, komentar ne može biti napisan sa istog kompjutera maserke. U slučaju da se to desi, rizikujete da Vaš profil bude blokiran.

Prostitucija ili bilo koji vid zamene novca za seks, je ilegalan u nekim zemljama – seks možete dati besplatno, ali ne i naplatiti. Shodno tome, sve što se nalazi na sajtu erotska masaža, je fiktivno i namenjeno da služi samo za svrhe zabave – komentari, ocene, erotske priče…

 

Mogući razlozi zašto je Vaš komentar odbijen :

  • Nisu praćena uputsva kako ostaviti komentar ili komentar nije u skladu sa politikom sajta
  • Verujemo da je komentar lažan, manipulisan ili neiskren
  • Drugi razlozi…

 

Komentari i mišljenja postaju vlasništvo sajta Erotska Masaza.

Nismo dužni da objavimo bilo kakvo mišljenje izneto na ovom sajtu.

Zadržavamo sva prava.

Takođe, smatramo da su svi komentari koje su postavljanje na sajtu za erotske masaže izmišljene priče i služe isključivo u svrsi zabave za odrasle i punoletne osobe.

Ako imate pitanja, pročitajte često postavljena pitanja o komentarima i ocenama.

 

© 2018 Erotska Masaza