Moje prvo tantra masaža iskustvo

tantra masaza iskustvo

Moje prvo tantra masaža iskustvo sa bilo je 2012 godine i to sasvim „slučajno“, dok sam živeo na jednom egzotičnom ostrvu… Bila je to subota, probudio sam se, napolju je kao i skoro uvek bilo sunčano i taj dan nisam radio. Kako je kao i obično cela radna nedelja na poslu bila stresna i naporna, odlučio sam da se nagradim jednom zasluženom relaks masažom koje sam inače praktikovao s vremena na vreme, kako bih se malo opustio i povratio energiju.

Listajući lične oglase maserki, naišao sam na jedan mali oglas za masažu koji je zvučao dosta drugačije od drugih ponuda za opuštajuće masaže i koji mi je odmah privukao pažnju : „Opustite se kao nikada pre. Spojite vaše telo i um. Doživite nešto što niste do sad…“ . Pošto sam po prirodi radoznao, pogotovu kada imate 28 godina, i volim da probam nove stvari, uzeo sam telefon u ruke i istog momenta okrenuo broj.

Sa druge strane telefona, javila se žena sa veoma zrelim, seksi i prijatnim glasom. Njen engleski nije bio toliko dobar ali je bio sa jakim jugoistočnim evropskim naglaskom. Pošto i sam imam malo „balkanski“ naglasak dok pričam engleski, „lakše“ smo se sporazumeli. Rekla mi je da je iz Poljske i da ima 40 godina.

Zamolio sam da mi ukratko kaže ili opiše šta bi me očekivalo na masaži. Rekla je samo „Dođi, svideće ti se. Ovako nešto nisi sigurno probao. Reći ću ti više kada dođeš. Ako ti se ne svidi to što budeš čuo i video, nisi obavezan da ostaneš niti šta da platiš.“

I dalje nisam bio siguran šta me očekuje ali sam odlučio da odem, jer nemam šta da izgubim a možda mogu nešto novo da probam. Dala mi je svoju adresu i rekla da je pozovem kada budem ispred njen zgrade. Dogovorili smo se da dođem za nekih sat i po vremena.

Istuširao sam se, obukao, seo na motor i otišao na „misterioznu“ masažu…. Pozvao sam je opet kada sam bio ispred zgrade, rekla je da se popnem na treći sprat i zvonim na stan broj 6.

Tantra maserka, kao u filmu

tantra maserka na erotska masaza

ilustracija

Popeo sam se na treći sprat i pozvonio na broj 6. Posle par sekundi, otvorila je vrata – lepa žena u 40-im godinama, sa lepim osmehom koji zrači. Na sebi je imala snežno beli korset, sa belim čipkanim gaćicama i belim halterima, i da, sa belim štiklama. Bila je jako zgodna sa veoma izraženim oblinama, velikim prirodnim i bujnim grudima, uskim strukom i izraženim kukovima. Njena koža je sijala, negovana i preplanula.

I, želiš li da udješ?“ – upitala me je.

Ništa nisam odgovorio u tom trenutku, samo se blago nasmejao, ali to je reklo i više nego što treba. Ušao sam u stan, zatvorio vrata i poželeo – „Dobar dan.“

Njen stan je bio veoma moderan i svetao, sa veoma prijatnom atmosferom, mirisima i muzikom. Muzika je bila ambijentalna, kao u spa centru i veoma opuštajuća. Razmenili smo par rečenica.

Definitivno se osetila dobra energija između nas, i naravno, odlučio sam da ostanem.

Iako sveže istuširan, zamolila me je da to opet uradim. Dok mi je dodavala peškir, rekla je da su takva pravila kuće i da posle toga, dodjem u drugu sobu.

„Druga soba“ je bila sa potpuno spuštenim roletnama i bez svetla, osim 3 male mirišljave sveće, strunjačom za masažu na sredini sobe, i laticima ruže pored. Kao u filmu, pomislio sam. Moram priznati da sam bio malo uzbuđen i jedva sam čekao da masaža počne.

Zamolila me je da skinem peškir i legnem na stomak.

Sela je pored mene, i dalje obučena kao i kada je otvorila vrata. Uzela je bočicu sa mirišljavim uljem i nije ga štedela. Posle minut ili dva, bio sam sav od ulja. Prijalo mi je jer je i grejalo i hladilo u isto vreme, a i osetio sam da deluje opuštajuće i na mišiće.

Počela je da mi masira stopala, noge, zadnjicu, ledja, vrat, uši, glavu, svojim rukama, sve u ritmu muzike. Njeni pokreti su svi bili u ritmu, kao umetnica koja radi na svom delu, i defitinivno je znala šta radi…

A onda je počela da se skida, deo po deo. I to, veoma polako, erotično, kao da me zavodi.

Prvo korset. Imala je velike i prirodne grudi koje su stajale su čvrsto, sa izraženim bradavicama. Skinula je zatim svoje haltere, pa seksi gaćice. Sve je to i dalje radila u ritmu, a prizor je bio neverovatno seksi i zavodljiv…

Uzela je bočicu sa uljem i i namazala se cela. Zamolila me je takođe da joj pomognem da ulje bude svuda, što mi nije nikako teško palo. U tom trenutku, ova erotska masaža je bila i opuštajuća i napeta, u isto vreme. Imao sam veoma čudan osećaj u sebi, jer su i njeni dodiri bili čudni, sa nekom energijom i moram priznati, teško za opisati. Tako se nešto, jednostavno, mora doživeti.

Erotska masaža gde su mi sva čula uživala

Celo telo mi je vibriralo, kao da prolazi neka struja kroz mene, kroz celu kičmu. Bio sam opušten i napet u isto vreme. Osetio sam da je seksualni naboj bio sve veći i veći, ali sada sam ga osetio na jedan drugačiji način, u glavi, ništa slično kao pre. Masirala me je njenim rukama, nogama, grudima, guzom, kukovima, laktovima, licem… Ja sam i dalje bio na stomaku.

Posle nekih pola sata masaže, rekla mi je da se okrenem, na šta sam jedva dočekao, jer je strunjača počela da me žulja.

Nastavila je sa masažom, samo što sam sada imao mnogo bolji pogled.

Nastavila je da me masira i dodiruje svuda, celim svojim telom. Bio sam potpuno prisutan u tom trenutku, kao jedna vrsta meditacije i sve mi je bilo na neki način čudno.

Sva moja čula su uživala. Opuštajući miris ulja i sveća, muzika, njeni čudesni dodiri i pogledi, njeno negovano i preplanulo telo, i neki čudni ukus požude u mojim ustima.

Osetio sam kako mi se seksualna energija akumulira u celom telu i bio sam je nekako prvi put svestan nje, a maserka je činila sve da taj naboj bude sve veći i veći.

Tantra masaža iskustvo za pamćenje – završnica sa srećnim krajem, odnosno novim početkom

U jednom trenutkui u svom tom naboju, osetio sam se kao da padam u nesvest ili trans, i osetio sam da doživljavam orgazam koji nikada nije bio intenzivniji i čudniji, i to skoro bez dodira polnog organa. Orgazam sam osetio u celom telu, ali najviše u glavi, i to možda nekako, po prvi put, svesno. Skoro da sam ostao bez vazduha, jako mi je bilo teško da dišem jer mi je srce radilo 200 na sat. Tresao sam se i grčio, kao da se borim za život, nisam znao šta me je snašlo, dok me je ona i dalje mazila i dodirivala, i govorila da se opustim i dišem duboko…

Nekako sam ustao iako se nikada nisam osećao laganije, sa više energije; istuširao se, zahvalio maserki na jednom neverovatnom iskustvu i masaži, i otišao kući.

Ova tantra masaža je jedno neverovatno iskusto koje je definitivno promenilo moj pogled na svet, ne samo kada su u pitanju erotske i senzualne masaže, već na mnogo toga. Orgazam koji sam doživeo, nije bio sličan ni jednom pre i kao što sam rekao, ne može se opisati već se mora doživeti. Osim toga, moj svaki sledeći orgazam sa partnerkama sa kojim sam bio u vezi je bio sve bolji i bolji i intenzivniji, i verujem, zahvaljujući iskustvu ove tantra masaže koja je ostavila veoma snažan utisak na mene, jer sam i sam posle toga počeo da se interesujem i istražujem o energiji i čakrama…

Svako ko želi da se potpuno opusti u relaks masaži, preporučio bih da definitivno proba tantra masažu.

Ako želite da podelite Vašu priču kao maserka ili kao neko ko voli da posećuje erotske masaže, javite nam se.

 

 

 

 

Vaše ime
Email
Vaš komentar
© 2018 Erotska Masaza