Zašto se registrovati kao maserka

Drage dame, dobrodošle na sajt Erotska Masaža, mesto za Vaše lične oglase.

Da nije vas i Vaših usluga, ovaj sajt ne bi ni postojao.

U to ime, želimo da vam se zahvalimo i nadamo se da će vam ovaj sajt biti od višestruke koristi.

Ovaj sajt je namenjen, uglavnom, za Vas dame koje pružate kvalitetne usluge masaža, jer Vam to može pomoći da održite reputaciju, kvalitet i popularnost, a samim tim, to znači i više posla za Vas. U slučaju da Vaša usluga nije na zadovoljavajućem nivou, možete očekivati da će neko od članova napisati iskreni komentar, odnosno kritiku kako bi mogle poboljšati kvalitet usluga.

100% besplatni lični oglasi za maserke

Registracija je brza, kratka i jednostavna, i naravno 100% besplatna.

U formularu za registraciju ličnog oglasa obavezno je popuniti sva polja, kako bi Vaš oglas bio odobren (nepotpuni oglasi, neće biti odobreni) –  izaberite korisničko ime, Vaš email kako bi verifikovali nalog, detalje o Vama, uslugama kao i cenama usluga koje pružate.

Istaknuti oglas

Novi ste, želite da se Vaš oglas odmah primeti? Imate mogućnost kupovine istaknutog oglasa, koji se vidi na početnoj stranici.

NAPOMENA : U slučaju da dobijete 2 ili više komentara sa ocenom od jedne ili dve zvezdice u kratkom periodu, Vaš istaknuti oglas biće uklonjen pre isteka, a povrat novca nije moguć.

Sponzorisan oglas

Ako želite da Vaš lični oglas uvek bude na vrhu pretrage, imate mogućnost kupovine sponzorisanog oglasa.

NAPOMENA : U slučaju da dobijete 2 ili više komentara sa ocenom od jedne ili dve zvezdice u kratkom periodu, Vaš istaknuti oglas biće uklonjen pre isteka, a povrat novca nije moguć.

Postanite verifikovana maserka

Takođe, možete postati Verifikovana maserka i samim tim ostvariti pravo na mesec dana istaknutog  i sponzorisanog oglasa (dok traje promo period), tako što ćete dodati sliku gde se vidite i gde držite papir sa imenom sajta, www.erotskamasaza.net

Verifkovani lični oglasi imaju više pregleda!

© 2018 Erotska Masaza