Nuru masaža i 5 razloga zašto je dobra za Vas i zdravlje

nuru-masaza-main
Čuli ste negde da postoji Nuru masaža ali niste sigurni šta je to? Sigurni smo da bi vam se svidela takva vrsta masaže i ovde ćemo vam navesti i razloge zašto je preporučujemo.

1. Nuru masaža kao vrhunska stimulacija – zabavite se malo svojim telima i ona će vam pružiti više zadovoljstva nego što možete zamisliti

Da li ste inspirisani? Šta može davati više inspiracije od dva naga tela koja klize jedno po drugom namazana gelom? Erotska Masaza telima je senzualnija nego obična masaža gde se koriste samo ruke. Korištenje celog tela za masažu da bi se opustili i uživali rasplamsava strasti i nadražuje sva čula. Ono što čini ovu masažu posebnom je usaglašenost dva tela. Dva tela koja zajedno „rade“ na jedan način će vas dovesti do izuzetne uzbuđenosti kakvu nikada niste doživeli. To znači da ste spremni za eksploziju zadovoljstva koja sledi nakon toga.

2. Istraživanje tela

Istražite svaki centimetar tela vašeg partnera koristeći samo vaše telo i sagledajte vaš izgled i osećanja iz neke drugačije perspektive. Udobnost i intimnost koja vam je potrebna za ovu vrstu masaže vam omogućuje da se povežete na jednom dubljem, intimnijem nivou. Vaša tela će raditi sinhronizovano dok vi uživate u novom području zabave i učite kako doći do zadovoljstva koristeći vaše telo. Pa zašto ne biste probali nuru masažu i  nešto novo? Verujte nam, biće vam nezaboravno iskustvo.

3. Nuru masaža ima pozitivan uticaj na vaše zdravlje – Zdrava opcija koja je sve samo ne dosadna

Možda se osećate nevaljalo, ali nema ništa loše u Nuru masaži. Osim što je izuzetno seksualna, Nuru masaža ima dobar uticaj na vaše zdravlje. Nuru Gel  koji se koristi za masažu je bogat vitaminima i hranljiivim materijama koje hidriraju vašu kožu, povećavaju njenu elastičnost, potpomaže sagorevanje masnih naslaga i sprečavaju nastanak celulita. Sama masaža je odlična za smirivanje bolova u mišićima, poboljšava cirkulaciju, smanjuje stres i jača imuni sistem. I ko onda kaže da je sve ono u čemu uživamo loše za nas?

4. Izoštrava čula – Probudite vaša čula senzualnim dodirima

Nuru masaža je najbolja kada napravite odgovarajuću atmosferu jer baš kao i kod ostalih masaža atmosfera igra veliku ulogu. Mirišljave sveće, opuštajuća zavodljiva muzika, prigušena rasveta pa čak i latice ruža prostrte naokolo mogu pojačati intezitet i pomoći vam da se opustite dovoljno i pripremite za fantastičan doživljaj koji sledi. Tog momenta kada Nuru gel počne kliziti niz vaše nago telo, sva čula se izoštravaju do maksimuma, srce brže lupa u iščekivanju i vaš um je izoštren, iščekujući ono što sledi. Osim toga, osetljiviji ste na svaki dodir i svaki dodir vam donosi zadovoljstvo jer ste maksimalno fokusirani na to.

5. Nuru gel – Posebna vrsta gela specijalno napravljen za ovu vrstu masaže

Uživajte u svojoj intimnoj masaži sa stilom. Nuru gel je drugačiji od svega što se koristi pri „normalnim“ masažama. Njegova jedinstvena konzistencija vam pruža neviđeno senzualno i seksualno iskustvo. Dizajniran za optimalno klizanje tako osećate senzualnost dok su vam tela pritisnuta jedno uz drugo. Njegova tekstura je stvorena za takvu vrstu masaže.

 

Vaše ime
Email
Vaš komentar
© 2018 Erotska Masaza